Kysymys:
Kuinka voit sekä tulostaa että poistaa tuotteesi luotettavasti rikkomatta sitä irrotettaessa?
Valmond
2018-05-27 03:41:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut ongelmia esineillä, jotka tarttuvat rakennuslevyyn, varsinkin kun ne ovat suuria (koska ne eivät tartu kunnolla, ne kulmat vääntyvät -> kaikenlaisia ​​ongelmia).

Halusin myös päivittää tulostin (Scratch XYCore-Bowden) kykyyn käyttää joustavaa filamenttia, joten muutin ensin suulakepuristimen moottoria / hammaspyörää niin, että se työntää hehkulangan suoraan Bowden-putkeen (klassinen muunnos).

Tämä toimi hyvin pienille osille (kuten PLA: n tapauksessa).

Lämpöpatja näyttää taipuvan kuumennettaessa tasaisesti, joten se ei ole täysin tasainen, mikä tarkoittaa, että Marlinin 3-pistetesti ei ei toimi.

Tämän lievittämiseksi lisäsin borosilikaattilasin lämpöpohjan päälle täydellisen tasaisuuden saavuttamiseksi, mutta induktiivinen anturi ei ulottunut näiden ylimääräisten 3 mm lasin läpi, joten Ostin toisen induktiivisen anturin (vanha oli 4 mm LJ12A3-4-Z / BY PNP jännitteenjakajalla, uusi on 8 mm NPN) ja tämä alkoi toimia jotenkin:

Koska anturi ei tunnista pinta (tai lasia), mutta tunnistaa lämpöpohjan alla, joka ei ole tasainen eikä vakaa lämpötilan mukaan, lisäsin alumiiniteipin lasin alle. Tämä toimii todella hyvin!

Nyt pystyn virittämään ensimmäisen kerroksen etäisyyden todella hyvin, mutta silti joustava filamentti kelluu lasin ympärillä, joten lisäsin sinisen maalarin teipin, joka saa sen toimimaan erittäin hyvin hyvin!

Kaikki hyvin joustavaan tulostukseen!

Vaihdettu PLA: han (joka toimi aina kunnolla pienistä virheistä tulostuskorkeudessa eikä liian leveissä kohteissa) ja minulla on kaikki palat kiinni sänkyyn tavalla En vain saa niitä irti ...

He saavat isoja naarmuja pihdeistä, rikkoutuvat jne., ...

Olen kokeillut:

 • Pincers (toimii joillekin tuotteille, ei toimi joillekin. About merkitsee aina);

 • Sinisen maalarinauhan repiminen (teippi poistettiin kaikkialta paitsi silloin, kun esine oli jumissa. Lisäksi minun on lisättävä uusi teippi);

 • Istuta rakennuslevyä pakastimessa tunnin ajan. Se auttaa paljon, mutta:

  1. ei silti ole helppo poistaa tekemättä jälkiä;
  2. se on vakava vaiva;
  3. se on myös ajanhukkaa.

Kysymykseni kuuluu: Kuinka voit sekä tulostaa että poistaa tuotteesi luotettavasti rikkomatta sitä?

Pieni kuva viimeisestä murtamastani osasta (neliön muotoinen isku keskellä on sen jälkeen, kun repäisin "koukun" tästä ripustimesta, kun yritin irrottaa sitä lämpöpatjasta), koska se ei toiminut ollenkaan laittaa se pakastimeen noin tunniksi, jotta loput voidaan poistaa:

Print damaged during removal

Kuusi vastused:
craftxbox
2018-05-27 09:58:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos tulosteesi tarttuu liian hyvin, yritä tulostaa suoraan lasille.
Jos tällöin tulosteet eivät tartu tarpeeksi hyvin, kokeile sen sijaan jotain liimapuikon kaltaista. Useimmat ihmiset käyttävät maalikaavinta ( pieni, kuten tämä), jotta voit poistaa tulosteet rakennuspinnoilta.

Hei @craftxbox, Haluan huomata, että voit lähettää kuvia vastauksiisi. Tämä antaa vastauksellesi viimeisen ajan testin, mikäli linkitettävä poistetaan. Voit saada ilmaisen käytön kuvia wikipediasta helposti.
Kiitos, että kerroit minulle, että voin tehdä sen @StarWind0,, minulla ei ollut mitään aavistustakaan, SE antoi sen
Electrafide
2019-03-21 14:38:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet koskaan epävarma riippumatta siitä, minkä projektin parissa työskentelet ... Hammaslankaa. Tarvitset vanhanaikaisen punotun kaltaisen, ei mitään uutta "Pro Glide" -tekniikkaa. joustavaa tavaraa. Vedä kappale kireäksi ja aloita sahaus & takaisin taaksepäin eri kerrosten pohjakerrosta vasten (kulmat toimivat parhaiten) ... ja olet matkalla hyvin lyhyessä ajassa.

OyaMist
2018-05-30 23:51:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pieni hankaava alkoholi, joka on tippunut tulostusreunoille, voi auttaa, varsinkin jos tulosteet ovat edelleen lämpimiä. Odota noin 30 sekuntia ja väännä sitten varovasti veitsen reunatyökalulla. Jos tämä tekniikka toimii sinulle, laimenna alkoholi suihkepullossa tai osta vain ikkunanpuhdistusaine. Jos suunnittelet malleja, minimoi pohjan pinta-ala ja käytä aina noin 0,5 - 1,0 mm: n pohjakerrosfileetä, jotta pääsy veitsen reunaan.

StarWind0
2018-06-06 20:52:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensin jos tulostat suoraan lasille liimapuikolla, ajan mittaan öljyä kertyy niin paljon, ettei sinulla ole tätä ongelmaa.

Jos paljaan lasin lämpölämpötilan muutos ei riitä sen pudottamiseen, käytän henkilökohtaisesti ohutta vahvaa terää, erityisesti nahkaa. Huomaa, että tämä terä läpäisee matot helposti. Sen mukaan terä on valmistettu leikkaamaan nahkaa, peukalosi on helpompi leikata paljon.

Jos et pysty tekemään näitä, tulosta vain muutama lautakerros ja älä huoli vahingoittumisesta poistopiste.

theGarz
2018-05-31 21:05:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PLA: ssa käytän yleensä hiuslakkaa suoraan lasille, se pitää esineen kiinni, mutta ei ole ollenkaan vahvaa liimaa, joskus helpotan osan poistoa pesemällä sen virtaavan veden alla.

Kuten OyaMist kirjoitti, pieni filee kehästä auttaa, koska haluat todella työntää esineesi kohtisuoraan sänkyyn nähden, ja siksi sinulla on oltava jonkinlainen tarttuvuus terään .

Jos tämä ei ole käytettävissä ja / tai kun esinettä on todella mahdotonta poistaa muuten, käytän tätä tekniikkaa:

 • Poista lasi objektin ollessa edelleen kiinni;
 • Etsi vankka huonekalu, jolla on tasainen yläosa ja (sileä) pystysuora seinä;
 • aseta lasi mahdollisimman korkealle, mutta silti työnnetty pystysuoraa seinää vasten; (esineen on oltava lasin huonekalupuolella)
 • Siirrä lasia alas, melko nopea mutta silti hallittavissa oleva liike.
 • Esineen on tarkoitus osua huonekalujen tasaisuuteen ylöspäin, kun lasi liukuu pystysuoralla seinällä.
 • Kohde saa sivulta iskut, ei voimaa.

Koska tämä on enemmän vaikutus kuin käytetty voima, tarttumiskerros ei voi vastustaa kokonaisena pintana, mutta vain osuma-alueen lähellä oleva pinta voi todella tehdä jotain. Se on sama käsite naulan kiinnittämisestä puuhun, jos pystyt vain työntämään, tarvitset paljon voimaa tai - siksi käytämme vasaroita - voit vain käyttää suhteellisen pieniä osumia. Itse näen yleensä (ehkä muutaman liikkeen jälkeen), että esine alkaa irrota joistakin paikoista, sitten voin jatkaa maalikaavimella tai voin vain jatkaa tätä tapaa.

Varo pudottamasta tietysti lasi. :)

Tämä tekniikka on erittäin kyseenalainen! En ole varma mitä kuvaat, mutta se kuulostaa vaaralliselta.
@StarWind0: minkälaisen vaaran näet? Paitsi tietysti pudota ja rikkoa lasi. Myönnän, että tämä voi olla vaara, mutta se ei ole uhkaavampaa kuin lasipurkkien pitäminen korkealla hyllyllä.
No, levitätkö voimaa purkkiin, kun se on yli pään, ja käytät liikettä? Luulen, että yrität käyttää voimaa useista suunnista. Tai tuottaa lämpöä. Tärkeimmät kysymykset ovat lasi murtuu paineen alaisena. Tulos ponnahtaa pois ja ruudu putoaa, luistaa tai lentää. Molempiin liittyy lasionnettomuus, kun katsot lasia pään yli.
Ellei mitään taikaa ole mukana, kyllä, joskus sinä käytät voimaa purkkiin ja - jos tarpeeksi voimaa käytetään kannattavaan suuntaan - sinä saat liikkeen. Juuri niin tapahtuu, kun asetat mitään mihin tahansa, jopa lasipurkin korkealle hyllylle. En käytä voimaa monesta suunnasta enkä yritä tuottaa lämpöä. Yritän selittää tekniikkaa paremmin vastauksessa, koska jos ymmärrät menettelyn, et pidä nahaleikkuria turvallisempana vaihtoehtona. PS: Lasi toimii todella hyvin paineen alla!
CrossRoads
2019-08-12 07:51:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teknologia on tullut apuun täällä. Saatavilla on uusia painopintoja, jotka vapauttavat PLA: n helposti. Käytän WhamBam-järjestelmää. Magneetti on kiinni AL-sängyssä. Taipuisa teräslevy asetetaan magneetille. Taipuisassa teräksessä on PEX-arkki kiinni.

Sängyn tasaamisen jälkeen tulosteet tehdään normaalisti. Kun se on valmis, taipuisa teräslevy nostetaan pois magneetista. Kun olet jäähtynyt minuutti tai kaksi, anna teräkselle hieman taipua molemmille puolille, ja kappale ponnahtaa heti pois.

Olen lähettänyt videon tähän Stack Exchange -aiheeseen

PLA: n tulostaminen PEX-pinnalle - tarvitaanko lämmitettyä sänkyä?Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...