Kysymys:
Silppurin löytäminen epäonnistuneille tulosteilleni
Ljk2000
2018-05-12 20:42:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin käyttää uudelleen epäonnistuneita tulosteita puristamalla 3D-tulostimessa käytettävän muovin uudelleen. Yksi asia, joka on tielläni, on löytää tehokas tapa murskata muovi pienemmiksi paloiksi puristimen käyttöä varten. Mitä on hyvä etsiä tämän saavuttamiseksi? Ehkä todella iso 'paperinen' silppuri?

LMGTFY tuottaa useita sivuja, joissa myydään silppureita ja työkaluja, jotka puristavat hehkulangan uudelleen.
muodosta mitä olen nähnyt YouTubessa / foorumeilla, se ei ole sen arvoista. Hehkulangan valmistaminen on vaikeaa, koska sinun on naulattava lämpötila, suulakepuristuspaine + nopeus, tuettava pehmeää, kuumaa märkäfilamenttia ilman roikkumista (joka loimii sitä) tai liukumista (mikä tasoittaa sitä). Lämpötilan tai nopeuden vaihtelut ruuvataan halkaisijaan. Romun tiheyden vaihtelut vaikuttavat lämpötilaan ja paineeseen. Se on yhtä monimutkaista kuin tulosteiden naulaaminen. Sitten sinun on otettava huomioon ihon rasvan, pölyn ja muiden roskien vaikutus kerroksen tarttuvuuteen ja tasaisuuteen. Kaiken kaikkiaan se ei ole aikaa, laitteita tai työtä, ainakaan vielä.
@dandavis Sinulla on erilainen pätevä asia, minkä vuoksi etsin edelleen tämän tekemistä. Katsoin vain joitain videoita itse, ja se on todella vaikeaa siitä, mitä olen nähnyt. En vain voi odottaa, että jotain tulee ulos, joka on yksinkertainen käyttää ja tuottaa käyttökelpoista filamenttia. Vihaan vain sitä, että en pysty käyttämään epäonnistuneita tulosteita uudelleen, ja tietäen, että voin muuttaa soodapullot tavallisiksi hehkulangoiksi, kuulostaa hyvältä, mutta kuten sanoit sen kallista, aikaa vievää ja vaikeaa.
üks vastaus:
profesor79
2018-05-14 04:10:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

on projekti nimeltä arvokas muovi ja muovisilppuri, mutta se on melko kallis ratkaisu.

Kuten odotan Lyman-ekstruuderini osien osalta suunnitelmani on lyödä osia ja käsitellä sitten vanhassa keittiörobotissa, jossa on teräksen työalue, esimerkki tästä Paperisilppuri on kunnossa niin kauan kuin voit syöttää sitä muovilla.

Katsoin muovisilppuria ja pirun se on melko tyyris, mutta näyttää tehokkaalta. Voisin tehdä jotain vastaavaa kuin mitä puhut muuten, sillä en tee tarpeeksi muovijätettä perustellakseni tällaisen työkalun ostamista. Mutta kiitos, että jaoit sen minulle, koska se on siisti tuote.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...