Kysymys:
Minkä tyyppistä filamenttia minun pitäisi käyttää leimojen tuottamiseen?
kaine
2016-09-29 19:11:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaimoni haluaa minun tekevän FFM 3d -tulostimella räätälöityjä postimerkkejä paperille (romukirjat, kirjeet jne.). Hän on kuitenkin vakuuttunut siitä, että ne ovat liian jäykkiä tekemään hyviä postimerkkejä. Nopea google-haku näytti PLA: sta ja ABS: stä tehdyt. Loogisesti kuitenkin TPU tai vastaava ratkaisisi hänen huolensa. Hyvälaatuisessa leimassa on oltava mustetta ja sen on oltava tasainen kosketuksissa paperin kanssa. Sen on todennäköisesti pystyttävä hiomaan tai tasoittamaan jollakin tavalla.

Minun on tarkoitus saada tulostimesi ensi viikolla ja yritän hankkia tarvitsemani filamentit, STL-tiedostot ja tarvikkeet valmis etukäteen, jotta voin nopeasti oppia käyttämään sitä.

Joten vaikka näytät vaimollesi tuloksia noilla sivuilla, hän ei usko sitä? No, voit johtaa hevosen veteen jne. ... vain mennä eteenpäin ja tulostaa muutama - näiden valmistaminen ei vie kauan, ja anna hänen kokeilla itseään. Joustavia materiaaleja on, mutta näkemieni arvosteluiden mukaan niiden kanssa on vaikea työskennellä (3Dprinterissä).
@CarlWitthoft Näillä esimerkeillä on laatuongelmia (epätasaiset kuvat ja mustepisarat paperille), enkä tiedä, antaako toisen filamentin käyttö parempia tuloksia. Halusin odottaa kokeilla TPU: ta, koska sitä on vaikeampaa tulostaa. Minun on ehkä tilattava se nyt ennen kuin saan tulostimen, mutta jos tarvitsen sitä antamaan hänelle sen, mitä hän haluaa minun tulostavan. Onnellinen vaimo onnellinen elämä.
Siellä on myös joustava PLA-filamentti, jonka kovuus on jossakin TPU: n ja PLA: n välissä. Helpompi tulostaa, ja se saattaa olla sopiva tähän.
Kaksi vastused:
Chris Thompson
2016-10-14 06:04:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näen kolme vaihtoehtoa ...

1. Tulosta joustavalla filamentilla:

  • monia vaihtoehtoja: TPU kuten huomautit, Tom mainitsi joustavan PLA: n ja muut. Tässä on artikkeli, jossa on muutamia vaihtoehtoja Matter Hackersilta
  • Ehdotan, että tulostat postimerkin puoli alaspäin, jotta saat mukavan tasaisen leiman ilman jälkikäsittelyä. Huomioi siltasi siltä siltä siltä siltä siltä, ​​että siltasi muodostuu ... käytä fileitä tai viisteitä, jotta aukon "katto" on ylösalaisin oleva V- tai U-muoto.

2. Tulosta millä tahansa kovalla hehkulangalla, mutta käytä paperin alla kumimattoa.

  • Tässä ajatuksena on käyttää paperin alla puolijoustavaa pintaa saadaksesi tasaisen kosketuspaineen. paperi ja kova leima. Niin kauan kuin leimassasi on mustetta, tämän pitäisi toimia kunnolla.

3. Tulosta leimasin muoto ja tee siitä kumileimasin.

  • Mallin tekeminen ja kopioiminen sitten haluamallesi tulostamattomalle materiaalille on yleinen valmistustekniikka, jota voidaan käyttää käytetään monissa tilanteissa. Muottien käyttö valuun ja siihen liittyviin prosesseihin voi todella laajentaa mahdollisuuksiasi. Katso Smooth On. Heillä on useita kumia ja joustavia seoksia, joita voit käyttää postimerkkeihin.
emackey
2016-09-30 18:39:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen äskettäin kokeillut jonkin Nylon 618 -filamentin tulostamista sen jälkeen, kun olen lukenut asiasta verkossa. Käytän Craftbot-alkuperäistä varastokannattimen kanssa, pitäen Nylonin kuivana ziploc-pussissa. Se tulostaa todella hyvin, vain hankalaa saada se tarttumaan sänkyyn (työskentelen edelleen sen kanssa), mutta muuten se on hieno.

Painettuasi tärkein ero PLA-tulosteisiin on nailonjäännökset joustavampi. Jos taivutat ohut nailonpainatus, se pyrkii vain palaamaan takaisin tulostimen irtoamaan muotoon. Se eroaa suuresti minun PLA-tulosteistani, jotka joko pysyvät taipuneina tai hajoavat.

Uskon, että nailon olisi hyvä materiaali, jota voit kokeilla postimerkkeihin tämän joustavuuden ja muotoa säilyttävän laadun takia. Kommentit osoittavat joitain muita kokeiltavia materiaaleja, mutta rajoitan vastaukseni omaan henkilökohtaiseen kokemukseeni.

näyttää siistiltä ... mutta on 6 kertaa enemmän kuin ABS! Onneksi minun pitäisi tarvita vain pieni määrä kutakin leimaa kohti ja niin yksinkertaisen virheen tulosteiden tulisi olla vähäisiä (kun saan hehkulangan toimimaan oikein).


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...