Kysymys:
Toistuvasti tukkeutunut Printrbot Simple Extruder
Ron Harlev
2016-02-21 01:31:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Printrbot Simple Metal. Ekstruuderi on tukossa koko ajan. Kävin läpi prosessin, joka on esitetty täällä jo useita kertoja. Suulakepuristimen kiinnittäminen ja erilaisten työkalujen työntäminen loppuun asti varmistaaksesi, että se on täysin selvä. Joka kerta, kun saan selkeän PLA-virran, ja muutaman minuutin kuluttua ekstruuderin moottori alkaa napsahtaa uudelleen. Siinä vaiheessa on jopa vaikea työntää hehkulangaa käsin.
Vaihdoin jo kärjen, mutta sillä ei ollut merkitystä. Kokeilin myös muutamia erilaisia ​​filamentteja, jotka kaikki toimivat täydellisesti aiemmin.
Tuntuu siltä, ​​että virtauksen pysäyttäminen jopa noin 30 sekunniksi aiheuttaisi sen tukoksen.

Hei, Ron. Voisitko käyttää liian pitkiä vetäytymisasetuksia? Pitkä sisäänveto voi saada kuuman filamentin jäähtymään ja kiinnittymään liian pitkälle kuumennuksen sisälle, kun joko ei tulosteta tai tulostetaan aluetta, jossa sisään vedetään usein.
@TormodHaugene Tämä tapahtuu jopa ilman minkäänlaista vetäytymistä. Puristan vain (OctoPrint-ohjaimesta) ja pysähdyin sitten noin 30 sekunniksi ja yritän uudelleen, ja se on jo jumissa
Mikä versio Ubis-hot endistä sinulla on? Onko sinulla tuuletin puhaltaa jäähdytyselementissä? Olettaen, että sinulla on versio PTFE-putkella, oletko tarkistanut PTFE-putken kunnon?
Missä lämpötilassa lämmitin on?
@TomvanderZanden, jota kokeilin 195-210C: n kanssa
@RonHarlev Oletko yrittänyt lisätä hotend-lämpötilaa. Monet ihmiset menevät jopa 225 C: een
@tbm0115 kyllä. Se oli yksi ehdotuksista alla oleviin vastauksiin. Se ei ratkaissut ongelmaa :(
Huomasin, että kysymyksessäsi on muutama vastaus ja se on ollut avoinna jonkin aikaa, vain utelias, jos jokin käytettävissä olevista vastauksista pystyi auttamaan. Jos ei, niin mitä kysymyksiä sinulla on vielä?
@tbm0115 päädyin vain ostamaan uuden hot endin :(
Ikävä kuulla! Voisin ehdottaa oman vastauksen lisäämistä ja selittämällä, että ratkaisusi oli uuden hotendin ostaminen ja miten tulit siihen johtopäätökseen. Aivan niin, että muille, joilla on samanlaisia ​​ongelmia, on vähän suljettu.
Neljä vastused:
David Maulik
2016-02-24 12:19:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli samanlainen ongelma Printrbot Simple Metal -sovelluksessa. Uskon, että ongelmani johtui aluksi tukkeutuneesta suuttimesta, jonka vaihdoin, mutta tukkeutuminen jatkui. En voi sanoa varmasti, että se toimi täsmälleen kuten kuvailet, mutta luulen, että se on voinut olla samanlainen. Huomasin, että pieni punainen eristysholkki työnnettiin korkeammalle kuin se oli, kun sain sen Printrbotilta. Kun lasin tämän, ongelmani näytti häviävän.

tbm0115
2016-02-21 06:46:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma, onko tämä sinulle erityisen tärkeä asia juuri nyt, mutta olen huomannut, että käyttölaitteeni jännite on liian suuri.

Ennen kuin päivitin ekstruuderini jousikuormitteiseen mekanismiin , suulakepuristimessani käytettiin Delrin-mäntää jännityksen aikaansaamiseksi hehkulamppua kohti vetopyörää kohti. Tämä mäntä käytti kuparialuslevyjä tarvittavan kireyden säätämiseen. Monet ihmiset päätyivät päivittämään kokoonpanonsa jousikuormitteiseen mekanismiin, koska mäntä joko rasitti liian vähän tai liian vähän vetolaitetta. Liian vähän eikä hehkulankaa ajeta hotendiin. Liian paljon ja hehkulanka jauhaa käyttöhammaspyörää vasten ja käyttölaite voi alkaa "syödä" hehkulamppua (varsinkin kun hehkulanka kuumenee). On selvää, että jos vetolaite ei enää pysty tarttumaan hehkulankaan, suutin tukkeutuu.

Jopa jousimekanismin yhteydessä jännitteesi voi kuitenkin nousta liian korkeaksi. Suurin osa näistä mekanismeista antaa sinun säätää kireyttä kiristämällä / löysäämällä jousta pitävää ruuvia. Minulle "makea kohta" on juuri ohi, kun hehkulanka voidaan ajaa onnistuneesti hotendiin. Voit testata tämän, jos hallitset ekstruusiomoottoriasi poistamalla ekstruusion moottorin kiinnikkeestä, jättäen jousimekanismin asennettuna moottorin pintaan. Kytke sitten moottori päälle ja yritä syöttää hehkulanka mekanismin läpi. Aloita jousen jännitteettömyys ja aloita jännityksen kasvaminen hitaasti kiristämällä mekanismin ruuvia, kunnes käyttölaite pystyy ohjaamaan hehkulangan läpi. Saatan jopa suorittaa toisen puolen ruuvin, jotta hehkulangan halkaisija ja plastisuus vaihtelevat, kun se kuumenee.

Toivottavasti tämä auttaa ja pidä meidät ajan tasalla kaikesta muusta.

Kiitos tiedosta. Mutta minulla ei ole asiaa. Kuten mainitsin, hehkulanka virtaa hienosti, kunnes sillä on lyhyt (noin 30 sekuntia) joutokäynti. Sitten se juuttuu jälleen
ArkTekniK
2016-02-22 20:35:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tätä tapahtui minulle ja Simple Metalilleni usein. Tukos johtui aina jostakin seuraavista:

  • Syöttömäärä liian korkea (etenkin kiinteillä kerroksilla tai pitkillä viivoilla)
  • Lämpötila liian matala
  • Suutin työntyy edelliseen kerrokseen aiheuttaen vastapainetta
  • Hehkulangan halkaisijan vaihtelu

Henkilökohtaisesti en ole koskaan tulostanut 195c: ssä. Olen aina noin 225 tai 230, mikä saattaa tuntua korkealta PLA: n kohdalla, mutta sitten olen lopettanut ongelmien hidastamisen ja lämpötilan nostamisen 200: sta.

Haluat löytää oikean tasapainon nopeus ja lämpötila Hitaampi syöttönopeus, sitä pienempi sinulla on varaa laskea lämpötilaa. Mielestäni sinun pitäisi aloittaa nostamalla lämpötila 215 ° C: seen ja laskemalla hieman syöttöarvoa.

Olen myös osoittanut tuulettimen suulakepuristimen moottoriin ja filamenttiin, kun se tulee suuttimeen. Pitää moottorin erittäin viileänä ja pysäyttää hehkulangan pehmenemisen liian aikaisin.

Onko vieraita esineitä tukossa suuttimessa vai näyttää siltä, ​​että hehkulanka ei kuumene tarpeeksi?

Vaihdoin suutinkärjen uuteen, mikä ei auttanut. Joten se ei todennäköisesti ole ongelma. Laitoin myös metalliesineen ilmaisimen alle tulostuksen alkaessa varmistaaksesi, että se toimii "vapaassa ilmassa" eikä työnnä pintaan, kun testasin sitä. Yritän temp / speed-ideaa ja annan sinun tietää. Kiitos!
Lämpötilan nostaminen 230: een näytti auttavan aluksi, koska hehkulanka virtoi helpommin ensimmäisinä hetkinä. Mutta sitten kun pysäytin puristuksen muutamaksi sekunniksi, se juuttui jälleen :(
Minulla oli oikeastaan ​​tukos eilen tulostimen siirtämisen jälkeen. Pitkä tarina, käänsin vahingossa suulakepuristimen moottorin liittimen ja vedin kaikki hehkulangat suuttimesta, koska moottori oli päinvastainen. En huomannut aluksi ja suutin juuttui, koska kammiossa oli hiiltynyt pieni muovijono.
Cuong Phong
2016-03-03 15:12:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin ongelmalleni ratkaisun, joka on hyvin samanlainen kuin sinun!

Okei, joten ensinnäkin tällä tukkeella ei ole mitään tekemistä virtausnopeuden kanssa! nopeus, sisäänveto tai kiihtyvyys!

miksi? koska suulakepuristamisen tai ylipuristamisen aikana suutin läikkyisi enemmän tai vähemmän filamenttia, mutta se ei saisi ekstruuderia tukkeutumaan. Jotta se tukkeutuisi, on oltava jotain, joka estää polun, mikä saa askelmoottorin ajamaan hehkulangan läpi oikein? jopa kädelläsi.

Tämä ongelma on kutsu "lämpömäärää", varsinkin jos tulostat pieniä yksityiskohtia. Tämä johtuu siitä, että pienet yksityiskohdat saavat hehkulangan pysymään suuttimen sisällä pidempään, mikä lämpö saa lopulta hehkulangan pyörimään ja tukkimaan polun.

Yritä tulostaa pieni mutta pitkä ja tulostaa jotain suurta ja selvittää, johtuuko ongelmasi "kuumuuden hiipimisestä" vai ei. Jos se on lämpövirta, pieni, mutta pitkä painatus tukkiisi suuttimesi välittömästi ja saisi askelmoottorin luomaan napsahduksen. Jos molemmilla painatuksilla (pienillä ja isoilla) kestää yhtä paljon aikaa suuttimen tukkeutumiseen, se ei välttämättä aiheuta "lämpömäärää".

TÄSTÄ ratkaisu "lämpömäärään". Ensimmäinen ja tärkein, vaihda lämpösulkuputki. Toiseksi alenna lämpötilaa. Kolmanneksi, tarkista hehkulangan ohjauskomponentit, kuten käyttölaite, laakeri ja jousi. Tarkista esimerkiksi käyttölaite, jos se ruuvataan tukevasti askelmoottoriin. Tarkista lopuksi tuuletin, jos mahdollista, asenna toinen puhallin jäähdyttämään lämpösulkuputki. Lopuksi, vaihda lämpöeste ennen kuin teet mitään muuta.

Toivon, että tämä auttaa sinua ja monia muita ihmisiä!

Alopicaso!

Kiitos tiedoista. Onko tämä joustavaa hehkulankaa koskevia neuvoja jäähdytyksestä? IE Luin ajattelin joustavaksi on parempi sammuttaa tuuletin? Sanottuani, että minulla on tukevia tukoksia joustavalla ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...