Kysymys:
Haluan käyttää kahta ekstruuderiani samanaikaisesti
Ron
2018-05-26 10:46:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän kahta ekstruuderia. Voinko käyttää niitä molempia samanaikaisesti. Nyt voin käyttää yhtä kerrallaan, mutta en molempia samanaikaisesti. Onko olemassa gcode, joka tukee tätä toimintoa?

Auttoiko jokin vastauksista sinua saamaan vastauksen kysymykseesi vai auttoi sinua tekemään omat johtopäätöksesi, äänestä ja hyväksy sitten vastaus. Tämä auttaa meitä vähentämään [vastaamattomien kysymysten luetteloa] (https://3dprinting.stackexchange.com/unanswered). Löysitkö toisen vastauksen (sitten jo lähetetyn) itse? Lisää tämä vastaus (ja hyväksy 48 tunnin kuluttua), jotta voit jakaa kokemuksesi yhteisön kanssa. Jos et ole onnistunut ratkaisemaan ongelmaa, päivitä kysymyksesi.
Kolme vastused:
0scar
2018-05-26 11:43:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat tulostaa kahdella ekstruuderilla samanaikaisesti, tarvitset tätä tukevan laiteohjelmiston. Onneksi on olemassa laiteohjelmisto nimeltä Sailfish, joka pystyy tekemään sen. Etsimääsi ominaisuutta kutsutaan Ditto -tulostukseksi.

Sailfish-laiteohjelmisto löytyy täältä

mukava löytö laiteohjelmiston kanssa - käytitkö sitä? miten menee?
@profesor79 Olen keskellä uuden ekstruuderin lisäämistä, joten törmäsin tähän laiteohjelmistoon. En ole vielä kokeillut sitä tai en tiedä käytänkö sitä. Monet ihmiset käyttävät sitä.
profesor79
2018-05-26 13:33:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu siitä, mitä haluat saavuttaa. Jos sitten haluat saada kloonin jutustasi - 0scar-vastaus on oikea valinta.

Aikaisin aloin ajatella, että tämä voisi nopeuttaa. Tulostukseni, jos molemmat puristimet voisivat toimia samanaikaisesti - pala täällä, pala siellä samalla kerroksella. Mutta sitten tajusin, että tämä on hyvä tihkumisen lähde (jopa sisään vedettäessä suutin voi koskettaa jo painettua aluetta toisella suuttimella), joten tulosteeni saattaa pudota materiaalia.

Lisäksi useimmissa tapauksissa et halua, että toinen suutin naarmuttaa yhtä väritulostusta, koska se heikentää myös painetun tuotteen laatua ja visuaalista näkymää.

Laitteistoprosessista alkaen - CPU: lle saattaa aiheutua enemmän rasitusta seuraavan askelen ajamiseksi (riippuu ratkaisu) ja se voi johtaa hitaampaan tulostamiseen.

theGarz
2018-05-29 19:50:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat, että sama tulostus ei ole pakollista, jos sinulla on tietty laiteohjelmisto (tai g-koodi), sinun on vain lisättävä ekstruuderi päätefektoriin ja - sähkötehovaatimusten vuoksi - lisättävä lisää askelmoottoria lisää askelmoottoria varten . Huomaa, että painetun objektin enimmäispinta-ala on pienempi kuin suulakepuristimen etäisyys, ilmeisistä fyysisistä syistä, joten ei ole niin yleistä nähdä, tyypillinen kaksois ekstruuderin tavoite on käyttää eri filamentteja / värejä. Tietenkin sinun on saavutettava merkittävä kalibrointitaito, ja tietysti joudut muokkaamaan tulostimesi elektroniikkaa (mutta tämä voidaan tehdä melko helposti, sinun on vain jaettava käyttöönotto / askel / suuntasignaalit kaikkien askelohjainten kanssa). MPCNC-projektin kanssa.

Jos haluat jotain joustavampaa, on kaupallisia tulostimia, joissa on itsenäinen ekstruuderi. Esimerkiksi tämä

Muokkaa: En voi vielä kommentoida vastaustasi, mutta voisitko kuvata nykyisen 3D-tulostimesi asetuksia? Koska jos sinulla on kaksi vain muutaman mm: n päässä olevaa kuumaa päätä, ei ole mitään järkeä tulostaa jotainTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...